Personlig Träning (PT)

Vill du få resultat snabbt, enkelt och effektivt?
Då är Personlig Träning något för dig!

Personlig träning riktar sig till dig som har funderat klart och verkligen vill nå dina mål vare sig det rör sig om att gå ner i vikt, öka muskelmassan eller att bli frisk från en skada.

När du får hjälp av en PT får du inspiration, motivation och variation i din träning. Träningen skräddarsys efter dina målsättningar med den effektivaste fettförbränningen och de bästa stärkande övningarna just för dig.

Personlig Träning ger dig snabba resultat på ett enkelt och effektivt sätt och du får kunskapen och motivationen du behöver för att nå hela vägen fram!

Fyll i formuläret nedan eller kontakta Personlige Tränaren direkt på respektive e-postadress så får du veta mer om hur de kan hjälpa dig!

DSC_0062

Josefine Maxe
Licensierad Personlig Tränare
E-post

”För mig handlar det om att hjälpa och inspirera dig mot dina drömmar inom träning och hälsa.
Träningen ska vara rolig och varierande samtidigt som den är energigivande och utmanande.
Att se dig nå dina mål är en inspiration, inte bara för dig och mig utan för alla runt om oss.”


DSC_0053
Erik Anklev
Licensierad Personlig Tränare
Epost

”Den största anledningen till att jag arbetar som PT är att jag brinner för att hjälpa människor att nå sina mål inom träning, kost och hälsa. Känslan att få jobba med motiverade människor av alla dess slag och få vara med att påverka för många en stor positiv förändring i livet är extremt kul.”


 


 Om vi kan så kan du också!

Annica efter
”Min träning med Personlig Tränare har varit rolig, tuff och givande och det mest positiva är att träningen och kostupplägg gett så bra resultat på så kort tid. Jag har ökat min styrka, kondition och gått ner i vikt och jag är nu både piggare, starkare och gladare!”
Annica Härnbro

IMG_7202
”Skulle aldrig ha nått mina mål utan min PT:s hjälp. Passen har varit lärorika, intensiva och mycket roliga. På 8 veckor gick jag ner 18 kg och minskade midjemåttet med 26 cm. Jag har inte ont i ryggen längre och jag har blivit mycket starkare och uthålligare. Dessutom säger folk runt mig att jag blivit mycket gladare!
Pierre Eriksson

 

Kontakta oss

    Namn (obligatorisk)

    Telefon (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande